Ramsey Lieren: voor recreatie, wedstrijd en professioneel gebruik


Een goede lier is een must als je het terrein in gaat. Maar dan moet hij het wel doen, en sterk genoeg zijn voor wat je ermee wilt. Rij je leuke toertochten of af en toe bij een 4x4 club, dan kun je toe met ander materiaal dan wanneer je wedstrijden rijdt en het 'rondje Isodorushoeve' vrijwel alleen op je lier wilt doen. Wij leveren alle lieren van Ramsey. Dat zijn goede lieren voor alle soorten gebruik en in alle prijsklasses.

Download hier de catalogus van Ramsey (engels)

Ramsey heeft vier series met lieren. Kijk waar je voorkeur naar uitgaat, en bel met Willem Burgmeijer voor informatie en prijzen.

Patriot9500ut

Allereerst voor wedstrijdgebruik de "Patriot", met de 9500 als nieuwste model. Voorzien van een sterke motor en een goede vrijloop is het een goede lier voor zwaarder gebruik. Ook verkrijgbaar in een uitvoering met een losse relaiskast.

wormlier

Professioneel en extreem zwaar gebruik? Kijk eens naar de wormlieren van Ramsey. Deze lieren kunnen door de wormvertanding enorm veel kracht hebben. Ze hebben de naam traag te zijn, maar daar merk je in het gebruik weinig van. De RE8000 hebben we ingebouwd in een wedstrijdauto, speciaal voor het afdalen en als zware achterlier.

REP8000
REP - de Ramsey lier die iedereen kent. De ideale allrounder: geschikt voor offroad en professioneel gebruik. In verschillende versies leverbaar, dus af te stemmen op het gewicht van je auto.

rep85
Naast de gewone REP lieren zijn er twee 'economy' uitvoeringen op de markt gebracht. De REP8.5 en de REP9.5 zijn perfect voor licht professioneel gebruik, zoals op een autotransporter of voor recreatief offroad gebruik. 

ATVlier
De vierde en laatste serie lieren van Ramsey zijn de modellen voor quads en andere lichte voertuigen. De ATV 2500 en 3500 zijn afgestemd op het gebruik op een quad, en de perfecte metgezel om jezelf te bergen of om te ondersteunen bij werk op het land.