Welkom bij Blitz Holland!
Op zoek naar een sterke 4x4, waar niet meer op zit dan nodig is? Blitz is het antwoord: bodykits voor bestaande 4x4's, zodat je snel een goede offroader kunt bouwen. Blitz Holland importeert de kits en kan u helpen met de opbouw en met alle vragen op 4x4 gebied.

Met mijn oude Suzuki SJ410 reed ik jarenlang de Short Cut Challenge. Toen die auto echt niet meer wilde ben ik op zoek gegaan naar een manier om van een oude 4x4 weer iets nieuws te maken. Een nieuwe body, dat wilde ik. Maar dan wel een die geschikt is om mee in het terrein te rijden. En laten we eerlijk zijn, moderne auto's met plastic panelen en licht plaatwerk zijn voor zwaar offroad werk niet meer zo geschikt.

In Engeland vond ik de Blitz. Daar heel bekend als bouwer van buizenframes voor terreinauto's. Op een Blitz zit niets wat je niet nodig hebt, en je kunt alles wat je wilt hebben erop kwijt. Je maakt 'm op maat, voor jezelf. Kijk naar Eddy Beeftink die met z'n Suzuki Blitz in de top meerijdt bij het NK Challenge, en naar de Blitz waar we met het 4x4 Team Drechtsteden aan Dresden Breslau 2008 mee reden. Dat zijn fantastische wagens geworden, waar de rijders mee kunnen lezen en schrijven.

De Blitz Sahara is de volgende stap: op basis van een Land Rover Discovery bouw je een reisauto of handige pickup, naar wens. Hij is licht, sterk en veilig. Een eche Blitz. De introductie op 4x4 Wereld was een groot succes, er is veel belangstelling voor.

Op dit moment zijn we bezig om ook een bodykit te ontwikkelen voor de Jeep CJ. Als liefhebber van Amerikaanse auto's krijg ik veel vragen van Jeep eigenaren naar een bodykit. Hou de site goed in de gaten voor het laatste nieuws, of bel me gewoon als je vragen. 

Mocht je meer vragen hebben of eens langs willen komen, neem dan vooral contact op. De koffie staat klaar.

Willem Burgmeijer, Blitz Holland
info@blitzholland.nl
06 - 53 271 178